2007

19-20.1.2007 oli Venekonesunin avajaiset Mikkelissä. Kari Ihonen pyysi kerhoamme hoitamaan makkaranmyynnin liikkeen avajaisissa. Koska vapaaehtoisia löytyi, sovimme hoitavamme homman. Tästä paljon kiitoksia talkooporukalle. (Eeva, Lopotti, Sari, Kari, Leena & Antti) Saimme mukavan lisäpotin kerhomme kesäreissuamme silmällä pitäen.

Lokakuun yleisessä kokouksessa 5.10.06 ST1:llä päätettiin kerhomme rekisteröinnistä. Alunpitäenhän meidän piti toimia ns. vapaana kerhona. Jäsenmäärän kasvaessa ja yleisen toiminnan lisääntyessä, on lisääntynyt myös rahankäyttömme. Tästä johtuen katsoimme paremmaksi ja turvallisemmaksi rekisteröidä kerhomme yhdistykseksi. Suoritimme asiasta äänestyksen ja tulos oli seitsemän (7) puolesta ja yksi (1) vastaan. Täytimme asiapaperit ja jäimme kuuntelemaan valmista. 27.12.06 paperit sitten palautuivat takaisin. Eivät hyväksyneet sääntöjämme. Niissä oli muutamia muotovirheitä, ei sen kummempaa. 23.1.07 tuli sitten taas kirje. Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt tämän yhdistyksen merkittäväksi yhdistysrekisteriin Helsingissä 15.1.07. rek. nro 195566. Toimintamme jatkuu samoilla ajatuksilla, kuin perustaessakin. 3.2.07 Olimme MP-messuilla perinteisesti Rottaporukan kanssa. Reissu meni hienosti, eikä kukaan tupakoinut bussissa. Tästä löydät muutaman kuvan paikanpäältä

3.3.07 Oli Ford-pilkki viidennen kerran Ristiinassa. Pääsimme kerhon kanssa sinne myymään hernerokkoo, kiitos Eeva Paunosen. Tykillinen rokkoo meni ja toimintarahhoo kerholle tuli. Rokka-hommissa mukana oli Eeva, Mia, Jore, Sari, Kari, Jari, Harri ja Henkka.

17.3.07 Pidettiin kokoperheen ulkoilupäivä. Kokoonnuttiin ST1:llä, josta lähdettiin kävellen kohti linnaniemen taukopaikkaa. Tapsa &Tallu olivat siellä odottelemassa tulien ja nokipannu kahveitten kanssa. Kyllä kahveet maistuikin, etenkin "kerman" kera. Tässä muutama kuva paikanpäältä.

6.5.07 Järjestettiin yhdessä Road Rats´n kanssa ns. ruosteenpoistokurssi, Ajo-opettajana toimi Ari Tiusanen. Tänä vuonna neljä rohkeaa uskaltautui mukaan. Sari, Lopotti, Jukka ja Jouni.

16.5.07 Pidettiin ns. Kirkkosauna. Osallistujia oli toistakymmentä jäsentä. Muutama kuva osasta osallistujasta.

17.5.07 Järjestettiin kolmannen kerran Motoristikirkko. Osallistujia oli n.130 moottoripyörää, plus kyyditettävät, ynnä muu yleisö, eli n.200 henkilöä. Järjestäjien puolelta suuri kiitos kaikille osallistujille. Kiitos myös kirkkoherralle ja kaikille talkootyöläisille. Motoristikirkosta on olemassa DVD-video, kestoltaan n. 30min. DVD maksaa 15€ ja on saatavana Jukka Ahjopalolta p.050-3727754

11-12.7.2007 Iron Butt Association Finland ry järjesti Jäämerentie-ajotapahtuman (SS1600K). Ajoon osallistui 23 kuljettajaa ja yhteensä osallistujia oli 32 henkilöä. Ajotapahtuma oli Suomen historian suurin ryhmässä ajettu rautaperseajo. Edellisessä suuressa ryhmässä hyväksyttyyn ajoon osallistui 7 henkilöä. Helinin Juha teki reissusta matkakertomuksen. Tramppareista mukana oli Harri&Sirpa, Kari&Sari. Road Rats´n edustajana mukana oli Jukka Pettinen (vice president) Tässä yhteispotretti maalista.

20.7.2007 Oltiin toistamiseen Ristiinan markkinoilla rokan, makkaran ja muiden oheistuotteiden kanssa kaupan teossa. Mukana Ulla, Eeva, Sirpa, Leena, Mirva ja mie itte.

27-29.07 Ristiinassa järjestettävässä Rottarallissa oli osa Tramppareista talkoissa. Kiitokset Rottalaisille ja kiitokset talkooporukalle. Erikoismaininta bändeistä, olivat aivan loistavia.

17-19.8.07 Pidettiin Ruunatreffen III, eli kerholaisten viikonloppu Kotkan Santalahdessa. Viikonloppu oli mitä loistavin, myös kelien kanssa. Osallistujia oli 20henk + Dario. Dariosta tehtiin kerhon maskotti. Kyökin puolella hääräsivät pääsääntöisesti Ulla&Sari. Kyllä hyvistä eväistä saimmekin nauttia, kiitos emännille. Käytiin myös kovatasoinen Mölkkykisa, jonka voitti Harri.

31.8.2007 oli Mikkelin Lvi-tukku Oy avajaiset Mikkelissä. Kai Hämäläinen kysyi kerhoamme hoitamaan rokkatarjoilun liikkeen avajaisissa. Rokankeiton ja tarjoilun hoitivat Harri&Sirpa.

1.9 Käytiin ajelemassa ja tutustuttamassa Wiman tyttöjä lähialueeseen, vuoden 2008 järjestettävää rallia silmälläpitäen. Tyttöjä oli kylläkin vain yksi Iron Ladies´ Pirjo, muille keli taisi olla liian kylmä. Kokoonnuttiin ST1:llä klo12.00, jossa tarinoitiin tunnin verran. Kuuden motoristin voimin lähdimme sitten koleiseen kylmään säähän ajelulle. Ensimmäinen etappi oli Mäntyharjussa Taidekeskus Salmela. Ensimmäisenä koleasta säästä sai tarpeekseen Ilkka, joka lähti takaisin. Jatkoimme matkaa Orilammelle, jossa juotiin kahvit. Täällä ajo riitti molemmille Sepoille. No, olihan meitä jäljellä vielä kolme. Matkoimme jatkaa kohti Savitaipaletta, jossa juotimme mopoja. Sitten kohteena oli Kärnäkosken linnoitus, jossa laskimme lampaita. Tästä seuraava oli Partakoski, jossa ihailimme maisemia. Sitten lähdimme sorapöllytykselle, kohti Suomenniemeä. Ajoimme Himalansaareen, kirkolle. Kello alkoi näyttää jo ruoka-aikaa, joten menimme Ristiinan Nesteelle syömään. Seuraava kohde oli Kuomiokosken riippusilta. Tähän päätimme lopettaa ajelut tältä päivältä. Esko kuitenkin halusi näyttää maatilamatkailu paikkojaan, ja tarjota kahvit, joten sinne. Aurinko rupesi laskemaan ja pimeys saapumaan, joten eikun yöpuulle.

17.5-30.9.2007 välisenä aikana Trampbikers yhdessä ST1:n ja Ristiinan kunnan kanssa järjesti alueella rastiajoa. Alueella oli viisi rastikohdetta, josta vähintään täytyi käydä kolmessa. 4.10 arvoimme palkinnot, jotka lähetimme voittajille henkilökohtaisesti. Kiitämme palkintojen lahjoittajia ja rastiajoon osallistuneita. Palkintojen sponsorointiin osallistui seuraavat yritykset: ST1, Itula, Sataman Valot, Pökkäri Pub, Vossikka Baari, Ammattirealisointi, Harjusport, K-Market sekä MikroHai, kiitos heillekin.

19-21.10.2007 Pidettiin ajokauden päättäjäiset E Suutarin mökillä. Saimme nauttia hyvistä ruuista ja juomista. Aurinkoisessa syys-säässä oli nautinto saunoa ja kuivatella nahkoo. Kiitokset Eevalle.

27.10.2007 Otavan Huvikummussa Kosken Pappojen järjestämissä TUPA-AJOT nimisessä tapahtumassa oli Trampparit myös edustettuina. Kilpailuissa Jarno Pöntinen piti ankarasti Trampparien puolia ja toi kisasta II:n palkinnon. Pysti nähtävänä Pökkäri Pubissa. Joukkuekisassa tuli III:n sija, jossa osallistujina olivat Jarno, Katja & Lopotti. Hyvä Trampparit! Ensi vuonna mitalit kirkastuvat. Kiitos myös tallipäällikölle, joka hoiti nestetankkausta. Sirpakin oli mukana kannustamassa.

5.12.2007 Pidettiin pikkujoulut Hotelli Heimarissa. Matka Heimariin tehtiin P Puhakan turvallisissa käsissä. Heimarin rantasaunalla aloitettiin illanviettoa pienellä kilpailulla, jonka tulokset julkaistiin myöhemmin. (allekirjoittanut unohti oikeat vastaukset) Voittajat ovat selvillä ja palkinnot jaettu. Kuljettaja sarjan voittaja oli Särkkäläinen ja muut sarjan voittaja oli Eeva. No saunottiin kuitenkin ja sitten päästiin syömään. Kari Koivusalo viritteli tunnelmaa polttamalla jätkänkynttilöitä. Ohjelmassa seurasi pari monologia Päivi Salmikunnaksen siivittämänä. Joulupukin estyneenä Sirpa-poro tuurasi pukkia ja jakoi lahjoja. Jonttu Martikainen soitteli joulun henkeen kuuluvaa musiikkia. Jatkoille mentiin sitten Satkuun. Simo tuurasi satkussa Travolttaa ja sai suurta suosiota tanssitaidoillaan. Muutamia kuvia saatiin aikaiseksi. Kiitoksia kaikille osanottajille. Ensi vuonna sitten uudestaan.

17.12.2007 Käytiin luovuttamassa Joululahjat Ristiinan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi seurakunnalle. 17.5.2007 pidetyssä motoristikirkossa kerätyllä kolehdilla hankittiin lahjoja Ristiinan vähävaraisten lapsiperheiden iloitsemiseksi. Ristiinan K-marketin kanssa yhdessä suunnittelimme paketit. Kauppias M Miettinen tilasi lahjat TOYPAP:sta. Edustaja kuullessaan käyttötarkoituksen lahjoitti lelut veloituksetta. Kolehtirahoilla saimme näin ollen kerättyä vielä elintarvikepaketit lelujen lisäksi. Niko Takala Ristiinalainen-lehdestä oli tekemässä juttua ja kuvaamassakuvaamassa tapahtumaa.

20.12.2007 Käytiin luovuttamassa historian ensimmäinen kunniakirja Marko Miettiselle. Päätettiin myöntää Markolle kunniakirja hyvästä ja innokkaasta sekä anteliaasta yhteistyöstä. Luovutuspäivä oli mitä parhain. Sään lisäksi Markolla oli syntymäpäiväkin. Marko oli sitä mieltä, että yhteistyömme tulee jatkumaan vastaisuudessakin

20.12.07 Harri


PALUU

© Trampbikers