2023

Hyvää Uuttavuotta!

1.4 Käytiin Hönkä ry. rakentamalla uudella laavulla paistamassa rasvakaapelia ja vähän muutakin evästä kera nokipannu kohvien.
Kymmenkunta Trampparia saapui paikalle turisemaan ja parantamaan mualimoo. Kuvia

12.8 Pelattiin taas muutaman vuoden jälkeen Mölkkyäkin. Kymmenkunta joukkuetta saapui kisaamaan ja joitakin kiinnostuneita saapui seuraamaan.
Oli edustusta ihan MM-tasoltakin. Kaikilla oli hauskaa, niin sehän riittää.
Kuvia


18-20.8.2023 Vietettiin Ruunatreffen XIX. Paikaksi valittiin Eräpaimen Heinäveden Karviolta. Syötiin ja saunottiin niin maan perusteellisesti rantasaunalla ja vesikin oli uimalämpöista.  Kelit olivat vallan mainiot, niin pitihän se käydä myös perinteinen terassireissu. Tuli ravintolan pitäjä avaamaan kippolan vartavasten meitä vartten.  Mölkky pelattiin ja kyllähän oli taas tiukka kisa. Johannes I, Nukke II ja Aune III Kolmikko palkittiin Satkun pitsoilla.  Kuvia löytyy täältä

 

5.12.2023 Vietettiin kerhon pikkujoulut Metsälinnassa. Saunotiin ja saunan jälkeen muistettiin vähän etuajassa Tiinan 60v. juhlapäivää.   Kahvila Ravintola Saimaa toimitti meille evästä siihen malliin että varmasti riitti, niinkuin ennenkin. Ruuan jälkeen Sirpa piti meille pienen lauluesityksen. kts. video facesta. Joulupukki ei saapunut, joten Sari-tonttu jakoi lahjoja.
 Kuvia löytyy täältä

 

HYVÄÄ JOULUA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA

PALUU

© Trampbikers