[Kävijälaskuri] 

Trampbikers

 

2015

7.3.15 Pidettiin kokoperheen ulkoilupäivä Linnaniemen Nuotiopaikalla. Kerholaisia kävi paikalla, mutta osa pakeni tuulen takia. Loimulohta kokattiin ja keittoon sitä lisättiin. Perinteiset nokipannukahveet "kermalla", kuului myös ohjelmaan. Par kuvaa täällä.

18.4.15 Käytiin taas hohtokeilaamassa. Potsihan se mestaruuden vei. Pöysän Kari taisteli itsensä kakkoseksi. Särkän Jari ja Suutarin Eeva kävivät kovaa kamppailua kolmannesta sijasta.  No Jarikka oli tällä kertaa parempi. Pöytä-curlinkiin käytiin paluumatkalla pelaamassa. Team Tapi&Ieva olivat ylitse muiden. Par kuvaa täällä.

14.5.2015 XI kerran järjestettiin Motoristikirkko. Osanottaneita oli paikalla n.60 pyörää. Kerättiin kolehti, jolla ilahdutamme Ristiinan ala-asteen oppilaita stipendin merkeissä Jouluna. 

IV RISTIINA MÖLKKY 13.6.2015
Ristiinan rantapuistossa.
1) LIEKIN MAJO, Iitti
Jorma Lintukangas/Markku Rytkölä
2) YKK SEPOT, Lahti
Seppo Rissanen/Seppo "Haava" Paulus
3) DREAM TEAM, Nastola/Lahti
Sakari Yrjänheikki/Markku Hänninen
4) JAKEN FANIT, Hollola/Lahti
Sanna Koskimaa/Matti Lehtonen
B-finaali:
14) MISU, Lahti
Suvi Soini/Mika Himanen
Mukana kilpasarjassa oli 18 joukkuetta.
Mökkisarja:
1) AAVIKON POJAT, Ristiina
Tapani Turkki/Pentti Peltonen
2) TAVALLISET PULLIAISET, Joroinen
Veli Pulliainen/Riku Pulliainen
3) JOKA, Nastola
Ahti Rämö/Jouko Siika
4) SUPERMIEHET, Ristiina
Jarmo Olkkonen/Rauno Himanen
5) MÖHIKSET, Ristiina
Jarmo Kurvinen/Jari Kurvinen
6) HUTIKAN PK, Ristiina
Mari Härkänen/Mika Härkänen
Kunniamainta pukeutumisesta: Touhokukat, Ristiina, Pia Tuhkalainen/Tiina Tuhkalainen
Mukana mökkisarjassa oli 13 joukkuetta.

Tänne tulee kuvia

21-23.8.2015 Vietettiin Ruunatreffen XI. Paikkana oli Kultakukkura, 12 "hampparia"saapui paikalle. Osa tuli Prätkillä ja osa saapui useampipyöräisillä. Perinteiset Mölkkytkin pelattiin ja voittajakolmikko seuloitui. Mutta niinkuin aina, parhaat eivät aina voita. Anu meinas nääs olla kingi, mutta laulukuoroon tuli lähtö. Paras oli tiukan kamppailun jälkeen ja kuoleman paikalta "Jaska" ja toiseks tulin "Mie". Kolmannen palkinnon ansaitusti sai Tuija.
Lai
tan tänne kuvia.

4.12.15 Pidettiin kerhon pikkujoulut poikkeuksellisesti 4.12. Syy tähän oli, että emme saaneet tiloja kyseiselle pv. Kyyrönkaitaan. Oli perinteiset saunat ja uimiset. Tietokilpailukin käytiin ja Pöysän Karihan sen voitti. Nauttiin jouluiset ruuat ja odoteltiin Joulupukkia. Vuoden Trampparina palkittiin Kyke, joka ahkeruudellaan ja aktiivisella osallistumisellaan oli sen ansainnut. Joulupukkikin kävi ja toi lahjoja kaikille. Laakko ei vaan meinannut malttaa odotella, että pukki jakaslahjat. Tästä muutamaan kuvaan.

18.12.15 Käytiin Ala-asteen Joulujuhlassa jakamassa "Reilun kaverin" Stipendit. Stipendit oli hankittu Motoristikirkossa kerätyllä kolehdilla ja siihen kerho laittoi toisen puolen omistaan lisää. Tästä linkkiin.